Renault Captur 2017

Begin deze maand stelde Renault alvast de vernieuwde Captur voor. Nu brengen de Fransen meer details en foto’s naar buiten, vanwege de Autosalon van Genève. In juni verschijnt de geüpdatete cross-over in de Nederlandse showrooms.

Nieuwe lichtsignatuur

Zoals we eerder al meldden, heeft de Captur een opgefriste voor- en achterzijde. Op het front zien we Renaults nieuwe grille en lichtsignatuur in de vorm van C-vormige LED-dagrijverlichting. Tevens zijn de koplampen en achterlichten opnieuw ontworpen, die de Captur een bij de tijdse uitstraling geven.

Langere optielijst 

Ook deelden wij al mee, dat het leveringsprogramma verder is uitgebreid. Op de optielijst staan voortaan drie nieuwe lakkleuren (Orange Atacama, Bleu Océan en Noir Améthyste) en een glazen panoramadak (voor duurdere uitvoeringen). De binnenzijde is voorzien van betere materialen: zo is een lederen stuurwiel optioneel en zijn de pookknop/deurpanelen vernieuwd. 

Standaard is de Renault Captur uitgerust met het R&Go-systeem, maar optioneel kan de klant kiezen voor Media Nav en R-Link.

Initiale Paris-uitvoering

Naast de reguliere uitvoeringen, is de Captur voortaan ook te bestellen als rijk uitgeruste Initiale Paris. Dit label wordt steeds vaker toegepast op modellen, zoals de eveneens nieuwe Koleos.

De Captur Initiale Paris beschikt over verchroomde exterieurdetails, 17 inch lichtmetalen velgen, de exclusieve lakkleur Noir Améthyste en Intiale Paris-badges op de grille, portieren en dorpels. De uitrusting omvat (nappa)lederen bekleding, verwarmbare stoelen, aluminium pedalen/instaplijsten, een Bose-audiosysteem (inclusief zes speakers en subwoofer) en het R-Link-multimediasysteem.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën