Mitsubishi e-Evolution Concept 2017

Na enkele teasers was het vandaag hoogtijd voor de onthulling. Mitsubishi presenteert tijdens de Tokyo Motor Show de e-Evolution Concept.

e-Evolution Concept is opvallend

Huidige Mitsubishi-modellen maken gebruik van het zogenaamde Dynamic Shield. De e-Evolution Concept heeft dit frontdesign ook, maar is nieuw ontworpen. We ontdekken een zwarte grille die wordt omringd door hoekige lichtunits. Bovendien zien we grote luchtinlaten in de voorbumper, alsmede in de C-stijl. 

De Mitsubishi e-Evolution Concept is een voorbode van een elektrische SUV, en is voorzien van skidplates en dakrails. Tot slot springt de achterkant in het oog, dankzij de Y-vormige achterlichten.

Gigantisch flatscreen

Het studiemodel wordt aangedreven door drie elektromotoren en beschikt over kunstmatige intelligentie. Door het ontbreken van een verbrandingsmotor, is het interieur ruimer. De bestuurder en bijrijder hebben goed zicht op het gigantische flatscreen, die over de gehele breedte van het dashboard doorloopt. Het toont de weersverwachtingen, maar ook de navigatie. 

Door het gehalveerde stuurwiel, is het instrumentenpaneel duidelijker zichtbaar. Hierop wordt relevante informatie voor de bestuurder getoond.

Categorieën