Toyota C-HR Hy-Power Concept 2017

Toyota presenteert tijdens IAA Frankfurt een opvallend gestylede C-HR: de C-HR Hy-Power Concept. Niet alleen op visueel vlak is hij aangepast. Het studiemodel beschikt ook over een nieuwe hybride-aandrijflijn.

Combinatie van zwart en oranje

Met de C-HR Hy-Power Concept wordt aangetoond, hoever Toyota kan gaan op het gebied van personalisering. De matzilveren carrosseriekleur Dark Carbon wordt gecombineerd met de vurige kleur Burning Orange. De oranje kleurtint zien we terug op de buitenspiegelkappen en het onderste gedeelte van de grille. Ook de A-stijlen zijn gespoten in Burning Orange.

Daar blijft het niet bij. De auto is verder voorzien van hoogglans zwarte en donker chromen accenten. Het dak heeft een oranje diamantpatroon, dat langzaam overgaat naar volledig zwart.

Zwart lederen stoelbekleding

Het interieur is niet minder opvallend. De stoelen zijn met zwart leder bekleed, terwijl de zittingen en hoofdsteunen oranje zijn gekleurd. Het dashboard springt in het oog, dankzij de hoogglans zwarte afwerking en doorlopende oranje lijn.

Nieuwe hybride-aandrijflijn

Onder de kap van de C-HR Hy-Power Concept treffen we een compleet nieuwe hybride-aandrijflijn. Volgens Toyota levert hij meer vermogen dan de huidige motorisering in de C-HR Hybrid. Deze motorvariant is 122 pk sterk.

Om hoeveel vermogen het precies gaat, willen de Japanners nog niet kwijt. Meer technische details worden begin 2018 bekendgemaakt.

Categorieën