Toyota C-HR Black Edition 2017

Het Japanse Toyota komt met de C-HR Black Edition aanzeilen. Dit model komt in een gelimiteerde oplage op de markt. Vanaf 1 september aanstaande is hij te bestellen in Nederland, terwijl de verkoop in november start. Prijzen beginnen bij € 34.495,-.

18 inch lichtmetalen velgen

De gelimiteerde Toyota C-HR Black Edition-uitvoering is te herkennen aan o.a. de matzwarte 18 inch lichtmetalen velgen, Night Sky Black metallic exterieurkleur en de zwart-grijze lederen bekleding. Daarnaast is er ook een JBL audio-installatie aanwezig, met in totaal negen luidsprekers en een subwoofer. Het multimediasysteem Toyota Touch met Go Plus-navigatie, is inclusief drie jaar gratis kaartupdates. Ten slotte komen we parkeersensoren vóór en achter en de parkeerhulp Simple Intelligent Park Assist tegen.

Optioneel is hij ook te leveren met een Pure White en Pearl White parelmoer exterieurkleur met een zwart dak.

Hulpsystemen

Naast de zojuist genoemde parkeerhulp, zijn er nog meer veiligheidssystemen aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan adaptieve cruise control, Automatic High Beam en Lane Departure Alert met automatische stuurcorrectie. Verder omvat de veiligheidsuitrusting Pre-Collision System (inclusief voetgangersherkenning), Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.

Onder de kap van deze speciale Black Edition huist zowel een benzine- als elektromotor. Het gecombineerd vermogen van de C-HR Hybrid ligt op 122 pk.

Categorieën