Toyota Aygo 2017

Het Japanse Toyota komt met vier nieuwe uitvoeringen voor de Aygo op de proppen. Zo is ‘ie voortaan leverbaar als Aygo X-Fun, X-Joy, X-Pose en X-Cite. Prijzen starten bij € 12.845,- voor de Aygo X-Fun (3-deurs). Vanaf juni staat hij bij de dealers.

Vier nieuwe uitvoeringen

Aygo X-Fun

Allereerst is er de Toyota Aygo X-Fun, die de huidige X-Now-uitvoering vervangt. Deze variant voegt, bovenop de standaarduitrusting, o.a. Bluetooth-audiostreaming, vier speakers en stuurwielbediening toe.

Aygo X-Cite

De luxer uitgevoerde X-Cite kenmerkt zich door de exterieurkleur Fire Red en het dak, dat in een sportieve zwarte kleur is uitgevoerd. De genoemde kleuren zwart en rood, komen ook in het interieur terug: de stoelbekleding is voorzien van deze kleurstelling.

Aygo X-Joy

De Aygo X-Pose weet zich duidelijk te onderscheiden met zaken, zoals climate control, een lichtsensor, navigatiesysteem X-Nav, digitale radio, stoelen met deels lederlook en zwarte interieuraccenten. Deze zijn terug te vinden is op de ventilatieroosters en het centrale dashboardpaneel. Tevens is hij te herkennen aan de 15 inch lichtmetalen velgen en privacy glass achter. 

Aygo X-Pose

Als laatste treffen we de Aygo X-Pose aan. De meest luxe uitgevoerde variant is gebaseerd op de Aygo X-Wave. De standaarduitrusting omvat o.a. een elektrisch bedienbaar zwart canvas dak, climate control, een lichtsensor, navigatiesysteem X-Nav, digitale radio en stoelen met gedeeltelijke lederlook. Ten slotte is het zojuist genoemde canvas dak ook leverbaar in de kleur bordeauxrood. Als men hier voor kiest, dan komt deze exclusieve kleur ook terug in velgringen, het dashboard, de vloermatten, versnellingspook en ventilatieroosters.

X-Beat-audiosysteem

Optioneel zijn alle nieuwe uitvoeringen ook te leveren met een X-Beat-audiosysteem. Deze muziekinstallatie heeft vier speakers van het merk BLAM, een afstandsbediening en subwoofer met 160 Watt aan vermogen. De meerprijs bedraagt € 550,-.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

3-deurs

1.0 VVT-i X-Fun (handbak): € 12.845,-

5-deurs

1.0 VVT-i X-Fun (handbak: € 13.195,-

1.0 VVT-i X-Cite (handbak): € 14.995,-

1.0 VVT-i X-Joy (handbak): € 14.995,-

1.0 VVT-i X-Pose (handbak): € 15.995,-

Categorieën