Tesla Model X 2016

Iedere maand verbetert Tesla de populaire Model S en Model X. Dit keer breidde het merk de standaarduitrusting uit, en werden enkele Autopilot-functies onder de loep genomen.

Continu verbeteringen

Tesla voert continu verbeteringen door. Zo is de standaarduitrusting van de Model S met het 70- en 90 kWh-accupakket uitgebreid met een automatisch opende achterklep. Ook een volledig glazen dak is voortaan standaard aanwezig.

Autopilot-functies beter dan eerst

Wederom hielt Tesla de Autopilot-functies van de Model S en Model X tegen het licht. Het resultaat is een software-update, bestaande uit verbeterde ‘verkeersbewuste’ cruise control, automatische noodstop en Autosteer op hoge snelheid. Tevens omvat de software-release een aangepaste waarschuwing voor zijdelingse botsingen.

Tesla-oplaadnetwerk verder vergroot

Het Europese oplaadnetwerk voor Tesla-modellen is verder vergroot. Het doel van de nog jonge fabrikant is, om voor het einde van 2017 400 nieuwe Supercharger-locaties en 2.500 Destination Charging-punten te openen. 

De laatste toevoeging aan Tesla’s oplaadnetwerk staat bij het Van der Valk Hotel in Apeldoorn. Hierdoor is een rit van Oost-Nederland naar de Randstad nog gemakkelijker.

Categorieën