Renault Twingo

De Renault Twingo doet al jaren mee in het compacte segment. En doet dat niet geheel onverdienstelijk. Om te blijven meedoen met de concurrentie krijgt de huidige Twingo een opfrisbeurt.

Facelift en nieuwe kleuren

De verandering aan de vernieuwde Renault Twingo zijn terug te vinden in onder andere de gewijzigde lichtunits, opnieuw ingedeelde voorbumper en de toevoeging van chroomstrips. De vernieuwde Twingo is zal leverbaar zijn in drie verschillende uitvoeringen met bijbehorende accenten. Ook zijn de kleuren ‘Jaune Mango’ en ‘Blanc Quartz’ toegevoegd aan het kleurenpalet. Daarnaast is de Twingo te personaliseren met diverse sticker opties.

Dubbele koppeling

Er kan gekozen worden uit een tweetal benzinemotoren: de SCe 75 en de TCe 95. Beide motoren zijn driecilinders, maar laatstgenoemde is voorzien van een turbo en is optioneel te koppelen aan een automatische transmissie. Uniek in deze klasse is dat deze transmissie voorzien is van een dubbele koppeling. Beide driecilinder motoren voldoen aan de strenge EURO 6d-emissienormen en zijn dus klaar voor de toekomst.

R-link: De alles in 1 oplossing voor al je multimedia.

Het R-link systeem in combinatie met het gratis R&Go-app van Renault tovert een verbonden iPhone of Android-smartphone om tot een gebruiksvriendelijk multimedia systeem voor veilig gebruik in de auto. Dit vernuftige multimedia systeem zorgt er voor dat uw telefoon gewoon veilig in uw zak kan blijven zitten.  Als de auto stilstaat, kunnen ook foto’s en video’s bekeken worden op het 7 inch touchscreen.

Overige specs, prijzen en wanneer we de vernieuwde Renault Twingo bij de dealer kunnen verwachten wordt in een later stadium bekend gemaakt

Categorieën