Renault Twingo 2014

Renault introduceert de Limited-uitvoeringen voor de Twingo, Mégane en Kadjar. Deze versies kenmerken zich door de zeer complete uitrusting. De Limited-uitvoering staat nu bij de dealer en is per direct te bestellen.

Twingo Limited

De Renault Twingo Limited wordt aangedreven door de SCe 70-benzinemotor en is standaard uitgerust met onder meer parkeersensoren achter, privacy glass, 15 inch lichtmetalen wielen, striping ‘Lines’ en een met leder bekleed stuurwiel. Een automatische EDC-transmissie is optioneel.

Mégane Limited

De Mégane Limited is leverbaar als Hatchback en Estate. Deze versie onderscheidt zich met 16 inch lichtmetalen wielen, parkeersensoren achter, privacy glass, de Renault handsfree card en een ‘Limited’-badge. Er is keuze uit de Energy TCe 100- en TCe 130-benzinemotoren en Energy dCi 110-dieselmotor. De TCe 130 en dCi 110 zijn naar wens leverbaar met een EDC-automaat.

Kadjar Limited

Ook met de Renault Kadjar Limited kunnen kopers rekenen op een rijke uitrusting, met onder meer het R-Link 2-multimediasysteem, 17 inch lichtmetalen wielen van het model ‘Aquila’ Diamante, parkeersensoren vóór en achter en vloermatten. De Kadjar Limited biedt keuze uit de Energy TCe 130- en TCe 165-benzinemotoren en dCi 110-dieselmotor. Een EDC-transmissie is optioneel leverbaar voor de Energy TCe 130 en dCi 110.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Twingo Limited: € 13.290,-

Mégane Limited: € 23.890,-

Kadjar Limited: € 29.490,-

Categorieën