Renault Koleos Initiale Paris 2017

Het Franse Renault heeft vandaag de prijzen van haar nieuwe Koleos bekendgemaakt. Vanaf juni staat hij bij de dealers, terwijl de prijslijst start bij € 42.790,-. Bestellen is per direct mogelijk.

Twee uitvoeringen

Intens

Met de komst van de nieuwe Renault Koleos, is dit de eerste cross-over van het merk dat zich positioneert in het D-segment.

Vanaf de marktintroductie levert Renault de Koleos in twee uitvoeringen, namelijk als Intens en Initiale Paris. De Intens-uitvoering, met de 130 pk sterke dieselmotor, heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak en voorwielaandrijving. De standaarduitrusting omvat o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, LED Pure Vision-koplampen, een achteruitrijcamera en het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem met 8,7 inch touchscreen. Optioneel kan de klant ook kiezen om de zojuist genoemde uitrusting uit te breiden met het Easy Life Pack (lederen bekleding in drie kleuren, of een glazen schuif- en kanteldak).

Initiale Paris

De tweede, en tevens meest luxe uitvoering, is de Initiale Paris. Renault voorziet deze variant van een 175 pk sterke dieselmotor, gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. De klant kan kiezen uit voor- of vierwielaandrijving. Deze duurdere uitvoering kenmerkt zich door de 19 inch lichtmetalen velgen, nappalederen bekleding, het Bose-audiosysteem, diverse veiligheid- en assistentiesystemen en de exclusieve kleur Noir Améthyste, dat speciaal voor deze variant is geselecteerd.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Energy dCi 130 Intens (FWD, handbak, 130 pk): € 42.790,-

Energy dCi 175 Initiale Paris (AWD, automaat, 175 pk): € 53.290,-

Energy dCi 175 Initiale Paris (AWD, automaat, 175 pk): € 56.790,-

Categorieën