Seat Arona 2017

De Nederlandse Seat-importeur heeft de prijzen van de Arona vastgesteld. In ons land start de prijslijst bij € 22.290,-. Vanaf november verschijnt hij in de showrooms.

Debuteerde op IAA Frankfurt

Eind juni werd de Seat Arona al onthuld, maar de wereldpremière stond gepland voor september. Het Spaanse merk toonde zijn nieuwe cross-over voor het eerst op IAA Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Meer informatie over de Seat Arona leest u in dit nieuwsbericht.

Eerst Launch Editions

Om de marktlancering te vieren, zijn er eerst alleen Launch Editions beschikbaar. Deze tijdelijke uitvoering is qua uitrusting gebaseerd op de Style en Xcellence. Later volgt er ook een FR Launch Edition.

Standaard is de Style Launch Edition voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen, cruise control en parkeersensoren achter. Ook mag een Media System Colour-infotainmentsysteem niet ontbreken. De Xcellence Launch Edition breidt de uitrusting verder uit met o.a. automatische airconditioning, Park Assist, een achteruitrijcamera en 8 inch touchscreen. 

Vier benzineversies, één diesel

De Seat Arona wordt in Nederland leverbaar met zowel benzine- als dieselversies. Vanaf de marktintroductie kun je enkel kiezen voor een 1.0 liter TSI met 95 of 115 pk. De eerstgenoemde versie is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak, de ander heeft een manuele zesbak. Echter is de 115 pk-variant ook verkrijgbaar met een zeventraps DSG-automaat.

Op een later moment wordt het motoraanbod uitgebreid met de 1.5 liter TSI Evo (150 pk) en 1.6 liter TDI (95 pk). Tevens kunnen we een aardgas-uitvoering verwachten.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

1.0 TSI Style Launch Edition (handbak, 95 pk): € 22.290,-

1.0 TSI Style Launch Edition (handbak, 115 pk): € 23.290,-

1.0 TSI Xcellence Launch Edition (handbak, 95 pk): € 25.290,-

1.0 TSI Xcellence Launch Edition (handbak, 115 pk): € 26.290,-

Categorieën