DS 7 Crossback 2018

Vanaf vandaag is de nieuwe DS 7 Crossback te bestellen bij de dealers in Nederland. De eerste modellen worden in februari 2018 verwacht. Prijzen beginnen bij € 43.190,-.

Alle modellen bestelbaar

Sinds maart dit jaar konden klanten de DS 7 Crossback La Première als Limited Edition online reserveren. Toen kon alleen dat model besteld worden, maar daar brengt het Franse merk nu verandering in. Vanaf nu is het gehele DS 7 Crossback-gamma te bestellen.

Twee benzine- en dieselmotoren

Voor nu wordt de nieuwe DS 7 Crossback in Europa leverbaar met keuze uit twee benzine- en dieselmotoren. Allereerst is er een PureTech 180-turbobenzinemotor beschikbaar, die standaard wordt gekoppeld aan een achttrapsautomaat. Diezelfde motor is ook leverbaar als PureTech 225. Ook deze wordt aan de zojuist genoemde transmissie gekoppeld. 

Ook aan dieselrijders is gedacht. Zo is er een turbodieselmotor beschikbaar in twee vermogensvarianten: BlueHDi 130 en BlueHDi 180. De 130 pk-versie wordt standaard gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak, terwijl de krachtigere 180 pk-uitvoering het moet stellen met een automatische transmissie.

Ook als plug-in hybride

Naast de zojuist genoemde motoren, levert het merk halverwege 2019 een plug-in hybride versie. Deze gaat door het leven onder de naam DS 7 Crossback E-Tense 4×4.

Meer informatie over de nieuwe DS 7 Crossback lees je in dit nieuwsbericht.

Categorieën