Audi RS 3 Limousine 2017

De nieuwe Audi RS 3 Sportback en RS 3 Limousine zijn vanaf nu te bestellen. Prijzen starten respectievelijk bij € 79.905,- en € 81.205,-. Volgende maand staan ze bij de dealers in Nederland.

400 pk sterke vijfcilinder motor

In september vorig jaar, tijdens de Autosalon van Parijs, werd de nieuwe RS 3 Limousine gepresenteerd. Enkele maanden later was het de beurt aan de RS 3 Sportback, die in het nieuw werd gestoken. Nu heeft het merk eindelijk de prijzen van beide modellen vrijgegeven.

Audi voorziet zowel de Limousine als Sportback van een 400 pk sterke 2.5 liter TFSI vijfcilinder motor. Sprinten vanuit stilstand naar 100 km/h doen ze allebei in slechts 4,1 seconden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/h, maar kan optioneel naar 280 km/h worden verhoogd.

Diverse exterieurkleuren

Standaard is zijn de RS 3-modellen voorzien van o.a. LED-koplampen, 19 inch lichtmetalen velgen, sierlijsten en buitenspiegels in mat aluminium. Tevens bevat de uitrusting sportstoelen, nappalederen bekleding, diefstalalarm, parkeerhulp Plus, het Audi Sound System en Audi Drive Select.

Om de RS 3 Sportback en Limousine te personaliseren, kan men kiezen uit diverse exterieurkleuren. Enkele voorbeelden zijn Nardo Grey, Ara Blue, Glacier White, Catalunya Red en Mythos Black.

Categorieën