Mitsubishi ASX Connect Pro 2017

De Japanse autofabrikant Mitsubishi komt met een speciale uitvoering voor de ASX aanzeilen, namelijk de Connect Pro. De ASX Connect Pro is gebaseerd op de Intense-uitvoering. Prijzen beginnen bij € 26.290,- (inclusief BTW en BPM).

Gebaseerd op Intense-uitvoering

Zoals al eerder in dit nieuwsbericht werd omschreven, is de Mitsubishi ASX Connect Pro gebaseerd op de Intense-uitvoering. De uitrusting omvat het volgende: climate control, LED-achterlichten, Hill-Start Assist, cruise control, een met leder bekleed stuurwiel, achteruitrijcamera, USB-aansluiting, gekoeld dashboardkastje, verwarmbare buitenspiegels en een Keyless Operation System met start-/stop-knop.

De ASX Connect Pro weet zich te onderscheiden door de HID-Xenon koplampen met koplampsproeiers, 18 inch lichtmetalen two-tone velgen en optionele exterieurkleur Lightning Blue. Deze kleur is overigens speciaal voor deze uitvoering beschikbaar gesteld.

MGN navigatie- en multimediasysteem

Tegen een meerprijs van € 110,- is de Connect Pro-uitvoering voorzien van een MGN navigatie- en multimediasysteem. Dit systeem heeft een 6,5 inch touchscreen, en is voorzien van TomTom-navigatie, Bluetooth-connectiviteit, DAB+-tuner, een CD-/MP3-/DVD-speler en smartphone-connectie d.m.v. Apple CarPlay en Android Auto.

Keuze uit twee motoren:

1.6 liter ClearTec-benzinemotor

Het merk voorziet de ASX Connect Pro van één benzine- en dieselmotor. Allereerst is er de 1.6 liter ClearTec-benzinemotor (117 pk/154 Nm). Accelereren van 0-100 km/h gaat in 11,5 seconden, terwijl zijn topsnelheid ligt op 183 km/h. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt op 5,7 liter/100 km, wat neer komt op een CO2-uitstoot van 132 g/km. Standaard wordt dit motorblok gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

1.6 liter DiD ClearTec-dieselkrachtbron

Ten slotte kan de klant ook kiezen voor een 114 pk sterke 1.6 liter DiD ClearTec-dieselkrachtbron. Vanuit stilstand naar 100 km/h doet ‘ie in 11,2 seconden. Zijn topsnelheid bedraagt 182 km/h, terwijl hij 4,6 liter/100 km verbruikt. Per kilometer stoot ‘ie 119 gram CO2 uit. Deze krachtbron wordt standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

ASX Connect Pro (1.6 ClearTec): € 26.290,-

ASX Connect Pro (1.6 DiD ClearTec): € 30.880,-

Categorieën