Mitsubishi ASX 2018

Mitsubishi houdt de ASX in de schijnwerpers met updates voor modeljaar 2018. Het gaat om uiterlijke aanpassingen en een vereenvoudigd leveringsprogramma. De prijslijst start bij € 21.490,-.

Betere materialen

Vorig jaar werd de Mitsubishi ASX onderworpen aan een facelift, en nu is hij optisch weer aangepakt. We zien een chroomstrip tussen de lichtunits en LED-dagrijverlichting in de voorbumper. Ook de achterzijde is aangepast, met o.a. een nieuwe achterbumper.

Verder kan de klant een nieuwe exterieurkleur verwachten, genaamd Sterling Silver. Tot slot belooft Mitsubishi betere interieurmaterialen te hebben toegepast, alsmede verbeterde geluidsisolatie.

Nieuw infotainmentsysteem

Om de Mitsubishi ASX ook qua connectiviteit actueel te houden, beschikt hij over een nieuw SDA-infotainmentsysteem. Deze is standaard vanaf de Connect Pro- en Instyle-uitvoering. De bediening werkt via een 7 inch touchscreen en Apple CarPlay wordt ondersteund.

Leveringsprogramma vernieuwd

De modeljaarupdate wordt tevens aangegrepen, om het leveringsprogramma te vernieuwen. Twee uitvoeringen zijn geschrapt, namelijk de Intense en Intense+. Voortaan kan men kiezen uit vier uitrustingsniveaus: Entry, Bright+, Instyle en Connect Pro.

Ook meldt Mitsubishi, dat een dieselmotor niet meer leverbaar is. De ASX is nu alleen te verkrijgen met een 1.6 liter Cleartec-benzinemotor.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Entry: € 21.490,-

Bright+: € 23.990,-

Instyle: € 29.490,-

Connect Pro: € 26.490,-

Categorieën