Jaguar XE 2015

Jaguar introduceert in Nederland de XE Corporate Edition, die leverbaar is als Pure, Prestige en R-Sport. Alle drie de versies zijn voor de zakelijke rijder bedoeld, en komen in aanmerking voor 21% bijtelling. De prijzen variëren van € 41.250,- tot € 47.490,-.

Drie versies

Pure

De XE Corporate Edition Pure is gebaseerd op de reguliere Pure-uitvoering. De standaarduitrusting omvat o.a. het Business Pack met het InControl Touch-navigatiesysteem, inclusief spraakbediening, licht- en regensensor en Park Distance Control achter.

Prestige en R-Sport

Jaguar biedt de XE Corporate Edition ook als Prestige en R-Sport aan. Voor beide modellen geldt, dat de standaarduitrusting wordt uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Dit houdt in dat ze beschikken over de uitrusting van de eerdergenoemde XE Corporate Edition Pure, maar ook over een achteruitrijcamera, een in delen neerklapbare achterbank, verwarmbare voorstoelen en Bi-Xenon-koplampen met LED-dagrijverlichting.

Turbodieselmotor

Alle drie de XE Corporate Edition-versies worden voorzien van een 163 pk sterke 2.0 liter turbodieselmotor. De Pure, Prestige en R-Sport worden standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak. Een achttrapsautomaat is optioneel leverbaar op de twee laatstgenoemde uitvoeringen.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Pure: € 41.250,-

Prestige: € 43.990,-

Prestige (automaat): € 46.490,-

R-Sport: € 44.990,-

R-Sport (automaat): € 47.490,-

Categorieën