Infiniti Q50 2017

Binnenkort, op de Autosalon van Genève (9 t/m 19 maart 2017), presenteert Infiniti een aangescherpte versie van de Q50. Voor nu houdt het Japanse premium merk het bij enkele details.

Origineel uit 2013

De huidige Q50 dateert alweer uit 2013. In de afgelopen jaren is het meest succesvolle model van Infiniti licht vernieuwd, en dat is nu wederom het geval. Volgende week wordt de verbeterde Q50 voor het eerst getoond in Genève, Zwitserland.

Veel onderhuidse aanpassingen

Op de eerste foto, die Infiniti onlangs vrijgaf, is te zien dat het uiterlijk niet rigoureus is aangepast. Verbeteringen vinden we voornamelijk onderhuids, zo zegt het merk. 

Zo kunnen we een nieuw label verwachten, genaamd ProPilot, wat staat voor een verzameling rijhulpsystemen. Een voorbeeld hiervan is de tweede generatie Direct Adaptive Steering, dat naar eigen zeggen voor een soepele besturing zorgt.

Daarnaast is de vernieuwde Q50 leverbaar met de 3.0 liter twinturbo V6-benzinemotor. Dit nieuwe blok maakt deel uit van Infiniti’s nieuwe VR-motorenfamilie.

Meer details

Op dinsdag 7 maart kunnen we rekenen op meer informatie, omtrent de vernieuwde Q50. Ook krijgen we een beter beeld, dankzij extra afbeeldingen.

Categorieën