Infiniti Q50 2017

Infiniti onthulde vandaag op de Autosalon van Parijs de Q50 voor modeljaar 2017 en QX Sport Inspiration. Hoewel de verbeterde Q50 voor het eerst in de Franse hoofdstad wordt voorgesteld, beleefde de QX Sport Inspiration eerder al zijn wereldpremière op de Beijing Auto Show in april dit jaar.

Q50 voor modeljaar 2017

Voor modeljaar 2017 is de Infiniti Q50 licht onder handen genomen. Een voorbeeld hiervan zijn de nieuwe lichtunits aan de voorzijde.

Ook vonden er op het gebied van personalisering enkele veranderingen plaats. Zo kan de klant voortaan kiezen uit drie nieuwe metallic lakkleuren, zoals Midnight Black, Pure White en Dynamic Sunstone Red. De laatstgenoemde vervangt de kleur Venetian Red.

Tevens biedt Infiniti voortaan het Designer Pack aan, dat donkerkleurige houtaccenten, donker chromen afwerking, zwarte hemelbekleding en nieuwe kleuren voor de lederen bekleding omvat.

QX Sport Inspiration

Zoals eerder in dit nieuwsbericht werd medegedeeld, werd de QX Sport Inspiration eerder dit jaar al tentoongesteld op de Beijing Auto Show. Maar speciaal voor de Autosalon van Parijs, scherpte Infiniti het studiemodel licht aan.

De nieuwe versie van de QX Sport Inspiration heeft een mat grijze carrosseriekleur en staat op grotere 22 inch lichtmetalen wielen. Deze velgen hebben bovendien bronzen details.

Het interieur is eveneens door het merk nader bekeken. De kleuren wit, zwart en bruin wisselen elkaar af, waarbij sommige delen zijn bekleed met leder

Nieuwe motor beleeft werelddebuut

Tot slot beleeft Infiniti’s nieuwe viercilinder 2.0 liter turbobenzinemotor zijn werelddebuut op de Autosalon van Parijs. Het splinternieuwe blok produceert 268 pk aan vermogen en 390 Nm koppel.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën