Citroën (Grand) C4 Picasso 2016

Citroën heeft de C4 Picasso en Grand C4 Picasso vernieuwd. Zo heeft hij een nieuwe voorkant, achterlichten met standaard ‘3D-effect’ en 17 inch lichtmetalen velgen. Het dak is voortaan leverbaar in twee kleuren, en er zijn meer mogelijkheden om de auto te personaliseren. In het derde kwartaal van 2016 is de vernieuwde (Grand) C4 Picasso te bestellen. Prijzen zijn nog niet bekend.

Nieuwe technologieën

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenzijde heeft Citroën vernieuwd. Denk aan een nieuw 3D Citroën Connect-Nav-systeem met 7 inch touchscreen en een handsfree-achterklep, die het mogelijk maakt om de hem met een voetbeweging te openen. De vernieuwde (Grand) C4 Picasso beschikt nu ook over verkeersbordendetectie met snelheidsaanbevelingen, adaptieve snelheidsregelaar met stopfunctie, rijstrookwaarschuwing, Active Safety Brake, vermoeidheidsdetectie en actieve dodehoekdetectie.

PureTech 130-benzinemotor

De Citroën (Grand) C4 Picasso is vanaf nu ook leverbaar met de nieuwe 130 pk sterke PureTech 130-benzinemotor, die gekoppeld is aan een zestrapsautomaat.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën