Bentley Mulsanne Hallmark Series by Mulliner 2017

Naast de Bentayga Mulliner, introduceert Bentley tevens de Mulsanne Hallmark Series by Mulliner. Ook deze editie debuteert op de Autosalon van Genève, dat van 9 t/m 19 maart 2017 geopend is voor het publiek.

Twee opties: zilver of goud

Bentleys nieuwe editie verschijnt op de markt als ‘Silver’ en ‘Gold’. In totaal produceert het merk 50 exemplaren, en dus staat exclusiviteit garant. Zowel de zilveren als gouden versie beschikt over de meest fraaie edele metalen en materialen, en is te verkrijgen met duo- of single-tone lak.

De Mulsanne Hallmark Series by Mulliner is voorzien van een bijpassende strook (zilver of goud) op de flanken en achterbumper. Daarnaast prijkt op de neus de ‘Flying B’-mascotte in, hoe kan het ook anders, zilver of goud. De gepolijste lichtmetalen wielen zijn 21 inch groot, maar niet specialer dan normaal. 

Lederen bekleding in elke kleur

Naast het exterieur, is ook de binnenzijde onder handen genomen. Zo genieten de inzittenden van lederen bekleding, dat in elke gewenste kleur leverbaar is, met zilveren of gouden stiknaden. Ten slotte hebben de opslagruimtes een zilver of goud gekleurde binnenkant, en ontdekken we het productienummer (bijv. 1 of 50).

Categorieën