DS Performance Line 2017

Voortaan zijn de modellen DS 3, DS 4 en DS 5 ook te bestellen als DS Performance Line. Deze sportief ogende uitvoering is in Nederland per direct te bestellen. Vrijwel alle motoren zijn te combineren.

17 of 18 inch lichtmetaal

De DS Performance Line onderscheidt zich met zwart gekleurde 17 of 18 inch velgen en meerdere badges, die je terugvindt op o.a. de motorkap, achterspoiler en buitenspiegelkappen. De logo’s zijn bovendien in drie verschillen kleuren te verkrijgen, namelijk in rood, wit en goud.

Daarnaast hebben de DS 3, DS 4 en DS 5 als DS Performance Line altijd een zwart gespoten dak, dat wordt gecombineerd met een carrosseriekleur naar keuze. Tevens is de DS 5 met een panoramadak te bestellen, genaamd Cockpit Roof. 

Speciaal gekleurde stiknaden

De sportieve uitstraling keert ook terug in het interieur. Zo zijn de DS Performance Line-modellen uitgerust met leder beklede sportstoelen, die voorzien zijn van speciaal gekleurde stiknaden. De stiksels kom je overigens ook tegen op de vloermatten, versnellingspookhoes en deurpanelen, wat afhankelijk is van het gekozen model.

Categorieën