DS 3 Givenchy Le MakeUp 2016

Het Franse automerk DS introduceert, in samenwerking met Givenchy Le MakeUp, de gelimiteerde DS 3 Givenchy Le MakeUp. Wereldwijd worden er 1400 stuks van gebouwd, waarvan er dertig exemplaren naar Nederland worden gehaald. Prijzen beginnen bij € 25.390,- (inclusief BTW en BPM).

Parelwit met Blanc Opalin-textuur

De buitenkant van de DS 3 Givenchy Le MakeUp is uitgevoerd in parelwit met de textuur Blanc Opalin. Het dak is gespoten in de donkerpaarse kleur Whisper, die terugkomt op de buitenspiegelkappen en het midden van de wielen. Op de portierstijlen is er een Givenchy Le MakeUp-logo te vinden van aluminium.

Speciale Givenchy Le MakeUp-opbergvakken

Het interieur is voorzien van een verlicht dashboardlijst, dat in de kleur roze is uitgevoerd. Verder komt men speciale opbergvakken tegen, zoals in het midden van de armsteun. Deze opbergvak biedt de mogelijk om een Givenchy Le MakeUp make-up set in op te bergen, die tevens is inbegrepen. Als laatste zijn de vloermatten voorzien van het logo van deze limited edition.

Gebaseerd op So Chic-uitvoering

DS heeft de DS 3 Givenchy Le MakeUp gebaseerd op de So Chic-uitvoering, en biedt o.a. 17 inch lichtmetalen velgen, verwarmbare buitenspiegels, DS LED Vision-koplampen, een 7 inch touchscreen met DS Connect Box, parkeersensoren achter en Hill Start Assist.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën