Subaru Viziv Performance Concept 2017

Subaru heeft zijn line-up voor de Tokyo Motor Show bekendgemaakt. We kunnen rekenen op minimaal drie studiemodellen en drie gelimiteerde uitvoeringen.

Drie concept-cars

Om te beginnen toont Subaru de Viziv Performance Concept. Deze concept-car is vormgegeven als een sportieve sedan met tal van assistentiesystemen. Het bekende EyeSight dient hiervoor als basis.

Daarnaast debuteren in Tokyo de XV Fun Adventure Concept en Impreza Future Sport Concept. De eerstgenoemde heeft een avontuurlijker uiterlijk, met o.a. offroadwielen en kunststofbescherming rondom de auto. De Impreza Future Sport Concept focust zich daarentegen meer op sportiviteit. 

Gelimiteerde uitvoeringen

Tevens showt Subaru de S208 (gebaseerd op de WRX STI), BRZ STI Sport en Outback Limited Smart Edition. Alle drie hebben ze speciale exterieurdetails, al zijn de S208 en BRZ STI Sport ook onderhuids aangepakt. Hoewel het motorvermogen toenam voor de S208, ontving de BRZ STI Sport juist meer carrosseriestijfheid en een betere onderstelafstelling. Beide modellen worden via een veiling verkocht.

Meer informatie wordt op 25 oktober vrijgegeven. Op deze dag opent de Tokyo Motor Show officieel zijn deuren.

Categorieën