prijzen opel corsa-e en grandland X hybrid4

Opel is druk bezig met het elektrificeren van zijn modellengamma. Na de onthulling van de Corsa-e en Grandland X Hybrid4, zijn nu de prijzen bekendgemaakt. In Nederland is de Corsa-e leverbaar vanaf € 30.999,-. De Grandland X als plug-in hybride kost minimaal € 44.149,-.

Corsa-e

De Corsa-e is de elektrische variant van de Corsa. Dit model beschikt over een 136 pk sterke elektromotor en een accupakket met 50 kWh capaciteit. Het rijbereik bedraagt 330 km.

Qua uitrustingsniveaus houdt Opel het graag overzichtelijk. Er is keuze uit twee uitvoeringen, namelijk de Edition en Launch Edition. De eerstgenoemde versie is standaard voorzien van cruise control, climate control, een multimediasysteem met 7 inch touchscreen en Keyless Entry.

De duurdere Launch Edition kost € 34.999,- en beschikt over een infotainmentsysteem met 10 inch touchscreen, een digitaal instrumentarium, 17 inch lichtmetalen velgen, tweekleurige lak en LED-koplampen.

De levering van de goedkopere Edition begint in het derde kwartaal van 2020. De rijker uitgeruste Launch Edition volgt eerder, namelijk begin volgend jaar.

Grandland X Hybrid4

Binnenkort wordt het modellenaanbod uitgebreid met een plug-in hybride Grandland X. Deze versie is uitgerust met een 1.6 liter turbobenzinemotor en twee elektromotoren. Het accupakket is 13,2 kWh groot en zorgt voor een rijbereik van maximaal 52 kilometer (volgens WLTP).

Qua uitrustingsniveau kan men kiezen uit drie varianten: de Business Executive, Innovation en Ultimate. De eerstgenoemde uitvoering is voorzien van het Navio 5.0 IntelliLink-systeem met 8 inch touchscreen, een elektrisch bedienbare achterklep en 19 inch lichtmetalen velgen. De prijs bedraagt € 44.194,-.

Voor wie nog meer luxe wenst, zijn er de Innovation- en Ultimate-uitvoering. De meest luxe uitvoering beschikt over een 360 graden parkeercamera, adaptieve LED-verlichting, verwarmbare voorstoelen en lederen bekleding. De prijzen komen neer op respectievelijk € 46.999,- en € 50.249,-. De levering start begin 2020.

Lees hier onze rijtest van de “gewone” Opel Grandland X.

Categorieën