Opel Mokka-e dance party

Heb je vanavond al iets te doen? Nee? Mooi, dan nodig ik je bij deze uit voor een feestje. Het wordt supertof, met Dj’s en zo. Wat zeg je, corona? Nee hoor, geen probleem, het is geheel corona-proof. Wie het feestje geeft, vraag je? Nou, je gelooft het niet: Opel! Dans je mee met de Opel Mokka-e?

Less normal

Vanavond, 9 april om 7 uur ’s avonds barst het los: de ‘Less Normal Experience’. Ga helemaal uit je dak op dit unieke virtuele DJ dance-event! Vanaf zes locaties knallen zes bekende Dj’s maar liefst zes uur lang de beste internationale house beats jouw huiskamer in. Uit je speakers knalt de beste muziek van Purple Disco Machine, Folamour, Ferreck Dawn, Gorgon City, Melvo Baptiste en Sam Devine.

Het feest is te bezoeken via YouTube, Twitch en Facebook, of via de website van Opel. Deze autofabrikant is namelijk de organisator van het dansfeest. Met de ‘Less Normal Experience’ wil Opel aandacht trekken voor de Opel Mokka-e. Al eerder kreeg deze volledig elektrische crossover de slogan “Less normal, more Mokka” mee. Het dansfeest van vanavond past helemaal in dit verhaal.

“We doen dingen gewoon op een andere manier,” legt de eigenaar van Defected Records, James Kirkham uit. “Door een housemuziek evenement te houden, kunnen klanten het merk Opel en het nieuwe model op een nieuwe manier ervaren. We gooien de oude marketingstrategieën weg en tonen hoe muziek meer kan zijn dan alleen achtergrond bij reclames.”

Terug naar vroeger

Opel wil duidelijk jonge mensen aanspreken met de Opel Mokka-e. Eerder viel ook al de felle kleur op waarmee Opel het model presenteerde: felgroen, zowel hip als een knipoog naar het verleden. Ook de onlangs gepresenteerde Opel Manta GSe ElektroMOD, een helaas eenmalig prototype toont de nieuwe strategie. Opel wil oude tijden laten herleven, met name de jaren ’80 en begin jaren ’90, toen Opel voor menig jongeling de eerste auto was waar ze hun autoliefde op konden botvieren.

Opel Mokka-e

Of Opel slaagt in zijn plan om de jeugd enthousiast te maken voor de Mokka-e valt te bezien. Buiten een geslaagd design en leuke kleurtjes blijft het natuurlijk gewoon een crossover – een type auto waar autoliefhebbers nou niet echt warm voor lopen. Wij reden er al mee en waren onder de indruk, maar hoeveel jonge mensen kunnen 35.399 Euro aftikken voor een nieuwe elektrische auto?

Hoe dan ook, het belooft een feestje te worden vanavond. Dus doe eens minder normaal, en dans mee met de Opel Mokka-e.

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *