Dacia die jouw auto smerig maakt met modder. Waarom? Dacia vindt het zonde dat de meeste eigenaren van vierwielaangedreven auto’s nooit de gebaande paden verlaat. Met de Dacia ‘Adventure Ready’ Mud Wash kun je in ieder geval doen alsof.

Uitdagende drempels

De opmerkelijke actie is een initiatief van Dacia in Groot Brittannië. Bij een onderzoek onder 1.000 eigenaren van auto’s met vierwielaandrijving gaf maar liefst 40% van de ondervraagden toe nog nooit offroad te hebben gereden met hun 4×4. Erger nog: 19% heeft met zijn/haar stoere auto zelfs nog nooit op een zandweg gereden.

Lekker smerig!

Bijna driekwart van de ondervraagden gaf schoorvoetend toe dat de drempels op weg naar school het meest uitdagende terrein was dat hun stoere offroader tegenkwam. En dat terwijl de auto-eigenaren wel degelijk dromen van wat meer avontuur. Van de ondervraagden zou 17% graag wat meer avontuur beleven met hun auto. De meesten verklaarden echter dat hun gezin nu eenmaal niet zo avontuurlijk was.

Jaloerse blikken

‘A bloody shame’, moet men bij Dacia in de UK geroepen hebben. Zo werd het idee voor de Dacia ‘Adventure Ready’ Mud Wash geboren. “Met de Mud Wash willen we autokopers klaar maken voor een jaar vol avontuur,” zo vertelt Luke Broad, brand manager van Dacia Groot Brittannië en Ierland. “Wij hopen mensen te inspireren om vaker de natuur in te gaan. Onze Dacia Duster is daar perfect voor.”

Dacia Adventure Ready Mud Wash

En zo kun je komende week naar je Dacia dealer in London voor een Mud Wash. Een speciaal ‘anti-clean team’ voorziet je auto hier van een dikke laag modder. Het resultaat? Een smerige auto die direct jaloerse blikken van ouders en kinderen oplevert als je bij school arriveert. Succes gegarandeerd!

Goede voornemens

Gevraagd naar de goede voornemens, gaf bijna de helft van deondervraagde  4×4-eigenaren aan dit jaar vaker weg wil met de auto. De Dacia Duster geeft je in ieder geval die mogelijkheid. Ook wij waren erg te spreken over deze goedkope vierwielaangedreven SUV tijdens onze recente rijtest. Met deze auto houdt niets je meer tegen.

Dacia UK biedt meer om twijfelaars over de streep te trekken. Zo krijgen deelnemers aan de ‘Adventure Ready’ Mud Wash een ‘mucket list’ mee: een lijst met leuke offroad bestemmingen in het land. Het is duidelijk: Dacia wenst jou een avontuurlijk en smerig jaar toe!

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *