Citroën C-Aircross concept 2017

Citroën presenteert tijdens de Autosalon van Genève de C-Aircross Concept. Dit nieuwe studiemodel, die tot het compacte SUV-segment behoort, beleeft zijn wereldpremière op 7 maart aanstaande. Vanaf 9 maart wordt het zojuist genoemde model aan het publiek getoond.

Compacte SUV

De Citroën C-Aircross Concept is een SUV met compacte buitenmaten. Hij meet 4,15 m in lengte, 1,74 m in breedte en 1,63 m in hoogte. Het Franse automerk heeft dit studiemodel voorzien van hoogglans zwarte bumper- en wielkastbeschermers en beschermlijsten. Aerodynamische jaloezieën moeten ervoor zorgen dat er meer licht in de auto komt, terwijl de twee zwevende achterste zijruiten zijn uitgevoerd in de kleur Corail Fluo. Verder heeft ‘ie 18 inch lichtmetalen velgen en LED-dagrijverlichting.

12 inch touchscreen

Vanbinnen heeft de C-Aircross Concept een eenspaaks-stuurwiel, head-up-display en een met stof bekleed dashboard, dat tevens beschikt over een 12 inch touchscreen. Wat opvalt aan het interieur, zijn de felle kleuren die Citroën heeft gebruikt voor dit studiemodel. Het dashboard, middenconsole en stuurwiel hebben een lichtgrijze en feloranje kleur.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën