BMW 4 Serie Coupé 2017

BMW heeft vandaag de vernieuwde 4 Serie-familie onthuld, bestaande uit de Coupé, Cabriolet, Gran Coupé en M-versies. Eind maart verschijnen de modellen bij de Nederlandse dealers. De prijzen maakt de fabrikant later bekend.

Opgefrist front

Alle 4 Serie-modellen zijn voorzien van een opgefrist front, waardoor ze weer in lijn lopen met de 3 Serie Sedan, Touring en Gran Turismo. Nieuw zijn de optionele LED-koplampen, die de bestaande lichtunits met Xenon-verlichting vervangen. Tevens wijzigde BMW de vormgeving van de luchtinlaten en onderzijde van de achterbumper.

De binnenzijde wordt voortaan gesierd door nieuwe, verchroomde afwerkingsdetails en een in hoogglanzend zwart uitgevoerde middenconsole. Verder wordt de optielijst vanaf de introductie in maart uitgebreid, met o.a. drie nieuwe kleurtinten voor de interieurbekleding en twee carrosseriekleuren (Snapper Rocks Blue en Sunset Orange). 

Verbeterde wielophanging

Naast optische vernieuwingen, rust BMW de 4 Serie Coupé en Gran Coupé voortaan uit met een verbeterde wielophanging, die stijver is dan voorheen. Daarnaast nam het Duitse merk de set-up van de besturing onder de loep. De laatstgenoemde verbetering geldt overigens ook voor de 4 Serie Cabriolet.  

Categorieën