BMW M5 2017

Zojuist zijn de eerste beelden van de nieuwe BMW M5 op internet opgedoken. De foto’s zijn afkomstig van een Amerikaanse website, die het beeldmateriaal heeft ontvangen van een insider bij BMW.

Eerder betrapt

De toekomstige M5 is al meerdere malen gespot door onze spionagefotograaf, veelal rondom de Nürburgring. De prototypes hebben in alle gevallen een laag camouflage, maar de aangedikte bumpers en twee dubbele uitlaatpijpen zijn duidelijk zichtbaar.

Zoals op onderstaande foto’s is te zien, gaat het om uitgelekte computertekeningen. Ondanks dat de afbeeldingen een lage resolutie hebben, schept het een goed beeld van de komende BMW M5. We zien forsere bumpers, grotere luchtinlaten en een diffuser aan de achterzijde.

Onder de kap

De buitenlandse pers verwacht onder de kap dezelfde 4.4 liter V8-biturbomotor als in de huidige generatie. Het vermogen neemt naar verluidt toe richting de 626 pk.

Volgens andere media wordt de nieuwe generatie M5 krachtiger en sneller, dan de sterkste M5 van dit moment: de M5 Competition Edition.

Categorieën