Audi A1 Sportback 2014

Audi introduceert in Nederland de S line edition-uitvoering voor vele modellen. Zo zijn de A1, A3, A4, A6 en Q3 voortaan te bestellen in deze editie. De prijslijst begint bij € 25.655,- voor de A1 S line edition.

S line edition

A1 en A3

De A1 als S line edition is te herkennen aan de andere bumpers, achterspoiler, diffuser, verchroomde uitlaatsierstukken en Xenon Plus-verlichting. Binnenin ontdekken we o.a. een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, een middenarmsteun en airconditioning. Ook het LED-lichtpakket en navigatiepakket maken deel uit van de uitrusting.

De A3 S line edition is voorzien van een S line-exterieur, dat onder meer sportiever ogende bumpers omvat. Standaard aanwezig bij deze uitvoering zijn parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, het Audi Sound System en een MMI-navigatiesysteem. Verder beschikt de A3 S line edition altijd over LED-koplampen, LED-instapverlichting en een licht-/regensensor.

A4- en A6-familie

Net als de eerder genoemde modellen, heeft ook de A4 S line edition een S line-exterieur. De uitrusting bevat onder meer comfort-airconditioning, diefstalalarm, LED-koplampen en -achterlichten, het Audi Sound System en een MMI-navigatiesysteem. Het model is met alle motoren te combineren, met uitzondering van de 2.0 liter TDI ultra. 

Sportiever uitziend bumperwerk is ook bij de A6 S line edition van toepassing. Andere uiterlijke kenmerken zijn de LED-koplampen, die standaard zijn inbegrepen. Audi voorziet de rijk uitgeruste A6 S line edition van het MMI Plus-navigatiesysteem, Audi Connect, parkeerhulp Plus en een diefstalalarm. Tevens geniet de berijder van lederen bekleding, dat terug te vinden is op het multifunctionele sportstuur en armleuningen.

Q3

Tot slot is er de Q3 S line edition, die ook niet ontkomt aan het S line-exterieur. Standaardvoorzieningen in deze editie zijn LED-koplampen, LED-instapverlichting, automatische airconditioning, parkeerhulp achter en cruise control. Ook het navigatiepakket en Audi Sound System zijn niet vergeten.

Alle vanafprijzen op een rij

Onderstaande vanafprijzen zijn inclusief BTW en BPM.

A1: € 25.655,-

A3: € 33.310,-

A4 Limousine & A4 Avant: € 45.055,-

A6 Limousine & A6 Avant: € 54.775,-

Q3: € 43.075,-

Categorieën