Dacia Duster 2017

Tijdens IAA Frankfurt (14 t/m 24 september 2017) toont Dacia de nieuwe Duster. Voorafgaand aan deze beurs, heeft het merk alvast de belangrijkste informatie bekendgemaakt.

Dit is er nieuw

Ondanks het nieuwe ontwerp, oogt de Duster heel herkenbaar. Het model valt op door de bijzonder gestylde grille en nieuwe lichtunits. Aan de voor- en achterkant zien we skidplates in satijn-chroomkleur, die om meer aandacht vragen dan ooit. Tevens oogt de nieuwe Dacia Duster stoer door de donkergekleurde sideskirts en dakrails.

Verder springen de nieuwe 17 inch lichtmetalen velgen in het oog, alsmede de nieuwe lakkleur. Deze kennen we van de vernieuwde Captur, genaamd Orange Atacama.

Meer binnenruimte

Op interieurbeelden is het nog even wachten, maar uiteraard zijn er al enkele details vrijgegeven. We verwachten betere materialen, al is ook bekend dat de binnenruimte toeneemt. Dit is te danken aan de 10 cm verder naar voren geplaatste voorruit.

Meer informatie verwachten we op 12 en 13 september. Op deze dagen heeft de internationale pers toegang tot het beursgebouw.

Categorieën