Dagelijksauto.nl logo

Vandaag, precies één jaar geleden, vond de lancering plaats van Dagelijksauto.nl. Een uitstekende reden om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar de toekomst.

Hoe het begon …

Zoals jullie intussen weten, is Dagelijksauto.nl in maart 2016 online verschenen. De website is ontstaan door twee broers, met een bijna onbeschrijfbare passie voor auto’s. Ons doel is om de autoliefhebber of geïnteresseerde te informeren over de nieuwste modellen, in de vorm van nieuwsartikels, fotoreportages en video’s. Daarnaast gunnen we lezers een blik op prototypes door middel van spionagebeelden, verzorgt door onze spionagefotograaf.

Dit is nog niet alles. Als één van de weinige Nederlandstalige autowebsites, schenken wij ook aandacht aan bedrijfswagens. Op Dagelijksauto.nl lees je alles over de laatste ontwikkelingen binnen dit segment.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer.

Een succesvol, eerste jaar

Het eerste jaar van Dagelijksauto.nl, is er een om best trots op te zijn. Niet alleen met het content dat wij aanbieden, maar ook met het aantal bezoekers dat wij dagelijks mogen verwelkomen. Afgelopen jaar wisten ruim 23.000 autoliefhebbers ons bijna 32.000 keer te vinden, waar wij zeer tevreden over zijn. Onze ambitie is niet om komend jaar alleen meer autoliefhebbers te voorzien van onze actuele berichtgeving, maar ook met compleet nieuwe rubrieken.

Toekomstplannen

Dit jaar nog wordt Dagelijksauto.nl stevig uitgebreid, met splinternieuwe rubrieken. Zo zal de redactie komende zomer starten met rijtesten, waarbij zij de nieuwste modellen aan de tand voelen. Uiteraard doen wij uitgebreid verslag over onze testervaringen, dat wordt aangevuld met een fraaie fotoreportage.

Ook zal het team inter(nationale) introducties bijwonen, en hier zoals gewoonlijk verslag over uitbrengen. Hetzelfde geldt voor auto-evenementen in binnen- en buitenland.

Of dit alles nog niet genoeg is, kondigen wij onze nieuwe collega aan: Joeri van Dam. Hij komt ons team per direct versterken, met zijn kennis over leasezaken in het bijzonder. Daarnaast biedt hij aan onze lezers kosteloos en vrijblijvend advies omtrent lease-auto’s/offertes.

Jouw mening telt

De redactie verneemt graag wat jij van Dagelijksauto.nl vindt, want jouw mening telt. Alleen dan kunnen we dit platform nóg beter maken. Laat het ons weten via onderstaand contactformulier, of bereik ons via Facebook en Twitter.

[ninja_forms id=1]

Categorieën