Polestar 2 binnenkort te bezichtigen in Amsterdam

Vorige maand was de Polestar 2 al te bezichtigen in Hoog Catharijne in Utrecht. Heb jij deze kans gemist, maar wil je de Polestar 2 toch graag met eigen ogen bewonderen? Dat heb je binnenkort nog een kans! De Zweedse autofabrikant keert binnenkort terug naar Nederland om geïnteresseerden kennis te laten maken met de Polestar 2 en het merk Polestar.

Roadshow

Van 14 tot en met 16 augustus is de Polestar 2 te bewonderen in De Hallen Studio’s in Amsterdam. Je kunt de bolide niet alleen bekijken, maar ook al je vragen stellen aan de productspecialisten die aanwezig zijn. De zogenaamde roadshow doet niet alleen Nederland aan, want na Nederland vertrekt de roadshow naar Duitsland en Noorwegen. Ook buiten Europa, namelijk in de Verenigde Staten, Canada en China, organiseert het bedrijf evenementen om de Polestar 2 onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Eerder was de Polestar 2 al te zien in Zweden, België en het Verenigd Koninkrijk.

Openingstijden

Je kunt de Polestar 2 bezichtigen op woensdag 14 en donderdag 15 augustus van 12:00 tot 20:00 uur en op vrijdag 16 augustus van 12:00 tot 16:00 uur in De Hallen Studio’s, Studio 2, Hannie Dankbaarpassage 18, 1053 RT Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van de roadshow.

Productie

Eerder werd verwacht dat de Polestar 2 al in 2019 leverbaar zou zijn, maar de bijgestelde verwachting is dat de eerste Polestar 2 in 2020 van de band rolt. Wil je meer weten over deze auto? Wij hebben de specificaties al op een rijtje gezet.

The post Polestar 2 binnenkort te bezichtigen in Amsterdam appeared first on Elektrischeauto.nl.