elektrische auto vakantie

Nu er steeds meer elektrische auto’s zijn in Nederland. En in 2020 veel automerken een nieuw type elektrische auto op de markt brengen. Is een van de belangrijkste vragen aan het begin van de zomervakantie: hoe ga je op vakantie met een elektrische auto?

Onderzoek naar vakantieplannen elektrische rijders

De beste manier om antwoord te geven op deze vraag is om er onderzoek naar te doen. Daarom is Elektrische Autovakanties een onderzoek gestart om in kaart te brengen hoe bezitters van een elektrische auto op vakantie gaan dit jaar. Het onderzoek richt zich op de bezitters van elektrische auto’s en gaat onder andere in op vragen over hoe men op vakantie gaat, gaat de elektrische autobezitter ook voor het eerst op vakantie met de elektrische auto en speelt het Corona-virus een rol in de vakantieplannen van dit jaar

Met je elektrische auto op vakantie Kia E-Niro

Doe mee. Onderzoek, met je elektrische auto op vakantie

Rij jij elektrisch? Vul het onderzoek in en help Dagelijksauto.nl en ElektrischeAutovakanties.nl met het onderzoek. Het invullen van de vragen duurt nog geen twee minuten. De resultaten en de inzichten van het onderzoek worden na afloop openbaar gemaakt.

Vul hier het onderzoek in. Duurt slechts twee minuten.

Verschil in vakantiebeleving

Soms lijkt het alsof het niet mogelijk is om op vakantie te gaan met een elektrische auto. Alsof je uren langer over je reis doet dan wanneer je met een brandstofauto gaat, alsof je eindeloos aan de laadpaal staat en nergens harder dan 100 km kunt rijden. Het onderzoek streeft er ook naar om antwoord te geven op de vraag of bezitters van een elektrische auto de vakantie anders ervaren. Lees hier over je elektrische auto en een caravan.

op vakantie via Superchargers van Tesla
Op vakantie via de Superchargers van Tesla
Categorieën