Volkswagen Transport 70 Edition 2017

Vanwege het 70-jarig bestaan van Volkswagen in Nederland, introduceert het merk de Transporter 70 Edition. Prijzen beginnen bij € 23.970,-.

Extra luxe

De exclusieve Volkswagen Transporter 70 Edition is speciaal bedoeld voor ZZP’ers en kleinere ondernemers, die wel van wat extra luxe houden. Hij is gebaseerd op het Highline-uitrustingsniveau, je komt dus zaken tegen zoals Climatic-airconditioning en Composition Audio-multimediasysteem met Bluetooth.

De Transporter 70 Edition voegt hier nog eens LED-koplampen en -dagrijverlichting, adaptieve cruise control en grootlichtassistent aan toe. Ten slotte zien we ook een multifunctioneel lederen stuurwiel met boordcomputer Plus, privacy glass en glasslook-panelen.

70 Edition-badges

Aan de buitenkant treffen we bumpers aan die gespoten zijn in carrosseriekleur, en speciale 17 inch Cascavel black-velgen. De 18 inch Toluca-velgen zijn bestemd voor de versie met 204 pk sterke dieselmotor. De 70 Edition-badges maken het geheel af, en laten zien dat het om een exclusieve Transporter gaat.

De 70 Edition is er ook voor de Crafter en Caddy, zo meldt Volkswagen zojuist.

Categorieën