Toyota Proace Van 2016

De Toyota ProAce is vanaf nu ook verkrijgbaar als lichte bedrijfswagen. De ProAce was eerder alleen als personenauto-uitvoering te koop. De nieuwe ProAce zal leverbaar zijn in vier verschillende uitvoeringen. De ProAce Worker zal als eerste leverbaar zijn, de andere uitvoeringen zullen later verschijnen. De levering start eind juni, en de prijzen zijn nog niet bekend.

ProAce Compact

De Toyota ProAce Compact heeft een laadruimte met een inhoud van 4,6 men is beschikbaar in drie uitrustingsvarianten. Hij wordt geleverd met een nieuwe 1.6 of 2.0 liter D-4D-F Euro 6-dieselmotor, met vermogens van 95 pk tot 122 pk en laadvermogens van 1.000 tot 1.400 kg. De ProAce Compact heeft een CO2-uitstoot vanaf 133 g/km en verbruikt gemiddeld 5,1 liter/100 km.

ProAce Worker

De ProAce Worker (L1) en Long Worker (L2) heeft een laadvermogen van 1.000 kg tot 1.400 kg en volume-inhoud tot 6,6 m3. De ProAce Worker is leverbaar met een lijn aan nieuwe D-4D-F Euro 6-dieselmotoren, met vermogens van 95 pk tot 180 pk. Naast de handgeschakelde transmissies komen er ook twee automatische transmissies ter beschikking. Het verbruik ligt gemiddeld op 5,2 liter/100 km. Ook is het mogelijk om een geremde aanhanger te trekken met een gewicht tot 2.500 kg. De ProAce Worker en Long Worker worden leverbaar in drie uitvoeringen en zijn te configureren met gesloten achterdeuren, achterdeuren met glas, achterklep of één à twee grote schuifdeuren.

ProAce Worker Dubbele Cabine

De ProAce Worker is ook beschikbaar in een Dubbele Cabine. Dit model biedt ruim plaats aan vijf tot zes personen, heeft een grote laadruimte met vele laadfunctionaliteiten en een geremd aanhangwagengewicht tot 2.500 kg. Er is keuze mogelijk uit motorvermogens van 95 pk tot 180 pk, en uit handgeschakelde of automatische transmissies. De ProAce-varianten met Dubbele Cabine is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen.

ProAce Truck

De vierde uitvoering is de ProAce Truck. Deze bedrijfswagen is geschikt voor bijvoorbeeld aannemers en hoveniers. De ProAce Truck is voorzien van een enkele cabine met drie zitplaatsen en een grote open laadbak kiepend (optioneel). Het laadvermogen bedraagt circa 900 kg, het maximum aanhangwagengewicht bedraagt 2.500 kg en er is te kiezen uit vermogens van 95 pk tot 122 pk.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën