Toyota ProAce Cool Worker 2016

Toyota introduceert drie gekoelde versies binnen de ProAce-familie. Het merk voegt de ProAce als Cool Compact, Cool Worker en Cool Long Worker toe aan het bestaande gamma. Prijzen beginnen bij € 28.990,- voor de Cool Compact, en is bij elke Toyota-dealer in Nederland te bestellen.

Neos 100-koelsysteem

De zojuist genoemde ProAce-modellen zijn uitgerust met een geïntegreerd Neos 100-koelsysteem, die bovendien vanuit de cabine volledig digitaal is te bedienen. Binnen enkele minuten koelt het systeem de goed geïsoleerde laadruimte van +30 naar 0 °C. Tevens kan ‘ie voorzien worden van Stand-by-koeling. Door de speciale 220V-aansluiting, is het mogelijk het koelsysteem te laten functioneren zonder draaiende motor.

Toyota biedt de mogelijkheid om elke ProAce Compact, Worker en Long Worker, die voorzien zijn van gesloten achterdeuren, om te bouwen tot Cool-uitvoering. Alle Cool-versies zijn standaard voorzien van een schuifdeur aan de rechterkant en openslaande deuren aan de achterzijde. Optioneel is een tweede schuifdeur leverbaar. 

Euro 6-dieselmotoren

Alle modellen zijn uitgerust met Euro 6-dieselmotoren. Voor de ProAce Cool Compact kan men kiezen voor een 1.6 liter dieselmotor (95 of 115 pk), die te koppelen is aan een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Tevens is er een 122 pk sterke 2.0 liter dieselkrachtbron leverbaar. De Cool Worker en Cool Long Worker zijn verkrijgbaar met dezelfde 2.0 liter dieselmotor, maar dan met 150 of 177 pk. Een automatische transmissie is standaard op de laatstgenoemde motorversie.

Categorieën