Volkswagen e-load up! 2017

Het is officieel: Volkswagen importeert de elektrisch aangedreven e-load up! naar Nederland. De compacte bestelwagen wordt ook leverbaar als load-up! (benzine) en eco-load up! (CNG). Bestellen is vanaf nu mogelijk.

e-load up!

De e-load up! is Volkswagens meest compacte bedrijfswagen ooit. Hij biedt 990 liter aan laadvolume en heeft 361 kilogram laadvermogen. Het laadruim is voorzien van speciale bescherming voor de zijportieren, een scheidingsrek en houten laadvloer.

De aandrijving wordt verzorgd door een 82 pk sterke elektromotor. Het model komt op één acculading 160 kilometer ver, en de lithium-ion batterij is in 30 minuten voor 80% opgeladen. Volkswagen levert standaard een Bosch-laadpunt en twee laadkabels mee.

Ook standaard aanwezig: automatische airconditioning, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, stoelverwarming, elektrische bedienbare ramen en het Maps + More-infotainmentsysteem. De elektrische up! onderscheidt zich van de reguliere variant d.m.v. 15 inch lichtmetalen Blade-velgen, die de aerodynamica ten goede komen. Verder zien we verchroomde details en lederen bekleding met blauwe stiksels.

Nog twee versies

Tevens kan de klant kiezen voor de load-up! op benzine en eco-load up! op CNG (aardgas). Het brandstofverbruik van de eerstgenoemde variant bedraagt 4,1 liter/100 km (CO2: 96 g/km).

De eco-load up! functioneert op aardgas of groengas uit biomassa. Gemiddeld verbruikt ‘ie 2,9 kg per 100 kilometer, dat gelijk is aan een CO2-uitstoot van 82 g/km.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BPM en exclusief BTW.

e-load up!: € 22.423,-

load up!: € 10.782,-

eco-load up!: € 13.019,-

Categorieën