Toyota ProAce Black Platinum 2017

Toyota komt met de Black Platinum-uitvoering voor de ProAce en Hilux aanzetten. De prijzen van deze speciale uitvoering beginnen bij € 26.095,- (exclusief BTW) voor de ProAce Worker. De Hilux wisselt vanaf € 32.395,- (exclusief BTW) van eigenaar.

Zwarte carrosseriekleur

De Toyota ProAce en Hilux als Black Platinum zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gespoten in een chique zwarte carrosseriekleur. Daarnaast onderscheidt deze uitvoering zich door de lichtmetalen velgen en aluminium verlichte treeplanken. Bovendien ontdekken we diverse chroomaccenten, bijvoorbeeld op de buitenspiegels, deurgrepen en rondom de mistlampen. Ten slotte prijkt op de carrosserie een ‘Black Platinum’-badge, terwijl vanbinnen de stoelen van zwart lederen bekleding zijn voorzien.

Gebaseerd op de Professional-uitvoering

De Black Platinum-uitvoering is gebaseerd op de reeds bestaande Professional-uitvoering. De uitrusting bevat o.a. DAB+, een navigatiesysteem, airconditioning, mistlampen vóór en cruise control.

Het Japanse merk levert de ProAce Black Platinum met keuze uit vier dieselmotoren. Zo zijn er de 1.6 liter D-4D (115 pk), 2.0 liter D-4D (122 pk), 2.0 liter D-4D (150 pk) en 2.0 liter D-4D (177 pk). De genoemde motoren zijn standaard gekoppeld aan een zestrapsautomaat. De Hilux Black Platinum beschikt altijd over vierwielaandrijving, in combinatie met de 150 pk sterke 2.4 liter D-4D.

Categorieën