Volkswagen Touran R-Line 2015

Volkswagen biedt de Touran voortaan ook aan als sportief ogende R-Line. Het merk heeft de prijzen van de twee stylingpakketten, die te combineren zijn met de Connected Series- en Highline-uitvoering, tijdelijk verlaagd.

Twee stylingpakketten

Exterieur

De Touran met het R-Line-exterieurpakket is te herkennen aan de R-Line-bumpers, -grille, en -zijkirts. Andere kenmerken zijn o.a. de luchtinlaten in de voorbumper, sierlijsten met R-Line-logo, met chroom afgewerkte strips in de achterbumper en de 17 inch dubbelspaaks Salvador-velgen. Dit pakket is voor € 449,- extra te upgraden met 18 inch Marseille-velgen. Het exterieurpakket is verkrijgbaar vanaf € 1.299,-.

Interieur

Buiten het eerdergenoemde pakket om, is er ook een R-Line-interieurpakket leverbaar. Deze bevat in titaanzwart uitgevoerde hemelbekleding, zwarte R-Line Race-stoelbekleding in Microfaser San Remo en aluminium instaplijsten/pedalen. De vloermatten zijn afgewerkt met zilvergrijze stiksels, terwijl diverse elementen in het interieur zijn uitgevoerd in Black Lead Grey. Verder voorziet Volkswagen het driespaaks multifunctionele sportstuur van lederen bekleding. Voor de uitvoeringen met een DSG-automaat, is het zojuist genoemde stuur voorzien van schakelpeddels. Het R-Line-interieurpakket is leverbaar vanaf € 508,-.

Categorieën