Volkswagen Polo R-Line 2018

Voor wie de nieuwe Volkswagen Polo nog niet sportief genoeg oogt komt Volkswagen nu met de R-Line styling pakketten. Al voor een kleine meerprijs wordt het exterieur en het interieur van de Polo uitgerust met sportieve R-Line accenten.

Strakke sportieve lijnen

Met het R-Line exterieurpakket wordt de Polo uitgerust met onder andere R-Line bumpers, R-Line grille en een sportieve dakspoiler. De strakkere lijnen geven de Polo een extra sportieve uitstraling. R-Line logo´s zijn terug te vinden in de grille en op de zijdorpels. Voor de Polo Highline zijn 16 inch lichtmetalen ‘Sebring’ velgen onderdeel van het uitgebreidere pakket.

Schakelflippers bij DSG-transmissie

Ook het R-Line interieur pakket staat voor sportiviteit. Zo worden bij het uitgebreide pakket op de Polo Highline de pedalen uitgevoerd in het aluminium en zijn diverse decorlijsten uitgevoerd in R-Line ´Dark Diamand Flag´. Zwarte dakhemel en stoelen uitgevoerd in de bekleding Carbon Flag/Art Velours geven de rijder het sportieve gevoel. Ook het R-Line logo is verwerkt in de bekleding. Schakelflippers zijn standaard voor wie kiest voor een DSG-transmissie in combinatie met het R-Line pakket.

Scherp geprijsd

Met een vriendelijke vanaf prijs van €584,- is het R-Line styling pakket leverbaar op de Comfortline en de Highline uitvoeringen. Het meest uitgebreide R-Line pakket voor de Polo Highline zit op €1.711,-. Fraaie 17 inch lichtmetalen ‘Bonneville’ velgen zijn voor een meerprijs van €518,- toe te voegen aan dit pakket.

Categorieën