Volkswagen Golf GTE 2014

Volkswagen Nederland introduceert de rijk uitgeruste Connected Series voor de Golf GTE. Dit actiemodel is leverbaar vanaf € 37.990,- en vanaf nu te bestellen bij de dealers. Voor de zakelijke rijder geldt een maandbedrag van € 191,-.

Rijke uitrusting

Bij de Golf GTE Connected Series draait het vooral om het online verbonden zijn. Deze uitvoering is dan ook standaard voorzien van Car-Net Guide & Inform, Apple CarPlay via Car-Net App-Connect en de Mijn Volkswagen-app.

Verder beschikt de Golf GTE Connected Series over 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, extra donker getint glas achter, het spiegelpakket met inklapbare buitenspiegels en omgevingsverlichting, het Licht- & Zicht-pakket met licht- en regensensor en een automatisch dimmende binnenspiegel, vermoeidheidsherkenning, Blind Spot Assist en een uitparkeerassistent.

Tot slot bestaat de uitrusting uit het Executive-pakket, dat onder meer het navigatie- en multimediasysteem Discover Media, een diefstalalarm, DAB+ en een aansluiting voor externe apparaten omvat.

Bekende motorisering

Onder de motorkap is de Connected Series-editie niet anders dan de reguliere Volkswagen Golf GTE. Dit betekent dat het model wordt aangedreven door een 1.4 liter TSI-turbobenzinemotor, die samenwerkt met een elektrokrachtbron. Het gecombineerde vermogen bedraagt 204 pk. Schakelen gebeurt geheel automatisch, dankzij de zestraps DSG-transmissie.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën