Volkswagen Beetle Denim 2016

Volkswagen introduceert in Nederland de Beetle Denim. Het stylingspakket doet men meteen denken aan de jaren zeventig, wat is te danken aan de speciale carrosseriekleur en velgen. Het Denim-pakket kost € 3.153,- en is leverbaar voor de Beetle Exclusive Series.

17 inch Circle-velgen

Het Denim-pakket voor de Volkswagen Beetle bestaat uit de metallic carrosseriekleur Stonewashed Blue, en 17 inch Circle-velgen in Dark Graphite met verchroomde afdekking. Daarnaast is de Beetle Denim voorzien van sportstoelen met blauwe stof (inclusief opbergruimtes in jeans-stijl). Het interieur is verder afgewerkt met blauwe details. De Beetle Cabriolet krijgt bovendien een softtop in jeans-tint.

Stootlijsten in carrosseriekleur

Andere highlights van het Denim-pakket zijn onder meer de Denim-opschriften op de flanken, het dashpad in de kleur Blue Brushed, de middenarmsteun vóór met opbergvak in lederlook Deep Blue, vloermatten met gekleurde omranding en rood Beetle-embleem, deurpanelen met inzetmateriaal in lederlook Deep Blue, een middenconsole in Platinum Grau en stootlijsten in carrosseriekleur met verchroomde details.

Categorieën