Volkswagen Beetle Exclusive Series 2016

Volkswagen heeft vandaag de prijzen van de vernieuwde Beetle vrijgegeven. De opgefriste Beetle heeft o.a. nieuwe bumpers, velgen en een extra luchtopening boven de voorbumper gekregen. De nieuwe velgen zijn optioneel te kiezen. Verder zijn er nieuwe exterieurkleuren, zoals White Silver-metallic en Bottle Green-metallic. Prijzen beginnen bij € 25.850,- en vanaf september is hij bij de dealers te verwachten.

Exclusive Series

De vernieuwde Volkswagen Beetle is in Nederland leverbaar als Exclusive Series. Zo worden de Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series geleverd met o.a. comfortstoelen, Climatic airco, cruise control, multifunctioneel stuurwiel, boordcomputer Plus, Multi Collision Brake, Hill Hold en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Het exterieur van deze uitvoering is voorzien van 17 inch Rotor-velgen, mistlampen vóór, LED-achterlichten en het Beetle-opschrift op de achterklep.

TSI-benzinemotoren

De Beetle is in Nederland leverbaar met twee verschillende TSI-krachtbronnen. De 1.2 liter TSI-benzinemotor met 105 pk wordt standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Daarnaast is er de 150 pk sterke 1.4 liter TSI, die standaard is gekoppeld aan een zeventraps DSG-transmissie.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Coupé

Beetle Exclusive Series 1.2 liter TSI (105 pk): € 25.850,-

Beetle Exclusive Series 1.4 liter TSI (150 pk): € 30.090,-

Cabriolet

Beetle Exclusive Series 1.2 liter TSI (105 pk): € 29.550,-

Beetle Exclusive Series 1.4 liter TSI (150 pk): € 33.950,-

Onlangs heeft Volkswagen ook de prijzen van de Beetle Dune bekendgemaakt. Deze vindt u hier.

Categorieën