Dacia Sandero Stepway 2016

Dacia heeft de Sandero, Sandero Stepway, Logan (niet leverbaar in Nederland) en Logan MCV vernieuwd en presenteert deze modellen tijdens de Autosalon van Parijs. Eerder deze maand gaf Dacia de eerste beelden en informatie vrij, tot vandaag. Nu heeft het merk alle details bekendgemaakt, inclusief prijzen.

Vernieuwd familiegezicht

Het merk heeft de Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV voorzien van een opnieuw ontworpen voorkant. Door het vernieuwde front hebben de modellen een herzien familiegezicht gekregen. Verder zijn de bumper en grille onder handen genomen, en heeft de luchtinlaat verchroomde details meegekregen.

Aandrijflijnen

De Sandero, Sandero Stepway en Logan MCV zijn leverbaar met keuze uit drie motorversies: de TCe 90 Bi-Fuel Stop & Start, TCe 90 Stop & Start en TCe 90 Easy-R Stop & Start, allemaal met 90 pk aan vermogen. Tevens is de Logan MCV leverbaar met een 90 pk sterke dCi 90 Stop & Start-dieselmotor.

Interieur verbeterd

Niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur is door Dacia verbeterd. Zo zijn de ventilatieopeningen, de strip op het dashboard, middenconsole en deurhendels met chroom afgewerkt. Verder is de claxon in het midden van het stuurwiel geplaatst en voorzien van het Dacia-logo. Tevens worden alle modellen geleverd met nieuwe stoffen bekleding en is er achterin een 12V-aansluiting beschikbaar. Dacia levert de vernieuwde modellen standaard met een achteruitrijcamera en Hill Start Assist.

EDC-automaat voor Duster

Daarnaast is de Dacia Duster voor het eerst leverbaar met een zestrapsautomaat met dubbele koppeling. Deze transmissie is er alleen in combinatie met een dCi 110 S&S-dieselmotor.

Alle prijzen op een rij:

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Benzine

Sandero: € 10.990,-

Sandero Stepway: € 13.690,-

Logan MCV: € 11.790,-

Diesel

Logan MCV: € 16.390,-

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën