Ja hoor, het Stealth Pack is terug. Op de vorige Range Rover Sport was hij ook al te vinden en nu is er een nieuwe versie van. Deze is, in tegenstelling tot de vorige, niet wit. Maar, hij is de kleur van een echte Stealth Bomber. Dat vinden wij cool. Maar, wat biedt de Range Rover Sport Stealth Pack je nog meer?

Stormy weather

Het Range Rover Sport Stealth Pack benadrukt de duistere kant van de Britse Beuker. Het pakket biedt een subtiele en luxueuze look door een combinatie van donkere en dramatische afwerkingen, zoals Carpathian Grey Satin exterieur (oftewel Stealth Bomber kleur) met contrasterende glanzend zwarte accenten. Dit is vooral vet gecombineerd met geperforeerd Windsor Leather interieur in de ontzettend elitaire kleuren Ebony of Light Cloud.

Het is het eerste Range Rover Sport optiepakket met Satin Protective Film, wat een rijke en eigentijdse satijnen afwerking en krasbescherming biedt. Het is dus geen lak die het satijnen effect geeft, maar een laagje folie eroverheen. Het middenconsole is minimalistisch ontworpen met een 11,4-inch touchscreen en beveiligingsfuncties zoals walkaway locking/unlock. Dit zat overigens ook al op de normale.

Je krijgt ook nog dikke zwarte velgen van maar liefst 23 inch onder het geheel. Ook krijg je zwarte remklauwen, een contrasterend glimmend zwart dak en privacy glass. Het pakket is nu beschikbaar, maar, exclusief voor de Range Rover Sport Dynamic SE. Die met zes-cilinder mild-hybrid motoren, dus. Dit betekent dat de Range Rover Sport Stealth Pack wordt aangedreven door zes-cilinder 48V mild-hybrid benzine- en dieselmotoren. Later in 2024 zal hij ook beschikbaar zijn als plug-in hybride.

De prijs van het Stealth Pack is 11,744 euro als optiepakket. Op dit moment rijden er net geen 1500 Range Rovers Sport van de nieuwste generatie rond in Nederland. Wil je dus exclusief zijn? Bestel dan het Stealth Pakket, waarschijnlijk ben je de eerste.

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *