Lexus IS 300h 2017

Lexus heeft de prijzen van de vernieuwde IS 300h, die op de Autosalon van Parijs in oktober voor het eerst werd voorgesteld, bekendgemaakt. Begin 2017 staat hij bij de dealers met een vanafprijs van € 39.995,-.

Vijf uitvoeringen

De IS 300h is leverbaar in vijf uitvoeringen, namelijk als standaardversie, Business Line, Sport Edition, F Sport Line en Luxury Line. Om te beginnen omvat de basisuitrusting onder andere centrale portiervergrendeling en airconditioning. De Business Line verrijkt de uitrusting met o.a. 17 inch lichtmetalen wielen, dual-zone airconditioning en cruise control. Tevens is er de Sport Edition, die het model voorziet van 18 inch lichtmetalen wielen in hoogglans zwart en lederen Tahara-bekleding Nuance Black. 

Daarnaast is er keuze uit de F Sport Line en Luxury Line. De eerstgenoemde uitvoering beschikt over 18 inch lichtmetalen wielen, Adaptive Variable Suspension (instelbare configuratie onderstel) en met leder beklede zijpanelen van de middenconsole. De Luxury Line is de topversie binnen het programma, en voegt onder meer aan de uitrusting het Lexus Premium-navigatiesysteem met 10,3 inch display toe.

Pakket veiligheidssystemen

Lexus biedt de vernieuwde IS 300h aan met Lexus Safety System+. Dit is een uitgebreid pakket met actieve veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruise control, Automatic High Beam, Lane Departure Alert met Vehicle Sway Warning, het Pre-Crash Safety-systeem en Road Sign Assist. Het Japanse premium merk vraagt voor dit alles € 690,-.

Alle prijzen op een rij

Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Basisuitvoering: € 39.995,-

Business Line: € 42.495,-

Sport Edition: € 43.995,-

F Sport Line: € 47.995,-

Luxury Line: € 53.495,- 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Categorieën