Audi A7 Sportback 2018

De vanafprijs van de geheel nieuwe Audi A7 Sportback is bekend. Halverwege oktober werd hij officieel onthuld, maar is vanaf nu bestelbaar. 

Net geen 90 mille

De prijslijst start bij € 89.315,- (55 TFSI quattro). Voor dit bedrag ontvang je een 340 pk benzinemotor met mild hybrid-technologie en een S tronic-automaat. 

Rijke standaarduitrusting

Uiteraard mag een uitgebreide standaarduitrusting niet ontbreken. De A7 Sportback zit dan ook ruim in zijn spullen, met standaard o.a. 18 inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting en lederen bekleding. Tevens kun je MMI-navigatie en automatische airconditioning verwachten.

Ten slotte heeft de A7 Sportback ook een rijke veiligheidsuitrusting. Denk aan Parkeerhulp Plus (vóór en achter), Lane Departure Warning, Audi Pre-Sense Front en Audi Pre-Sense Basic.

Launch Edition

Audi viert de marktlancering van de A7 Sportback met een tijdelijke Launch Edition. De uitvoering is te combineren met de Pro Line Plus en Pro Line S. Je krijgt dan MMI-navigatie Plus, Audi Virtual Cockpit (een digitaal instrumentarium) en Audi Smartphone Interface.

Categorieën