Subaru WRX STI 2018

Op Autosalon Brussel (12 t/m 21 januari 2018) toont Subaru een gelimiteerde uitvoering van de WRX STI. Het iconische model gaat namelijk helaas uit productie.

Uiterlijke updates

De WRX STI is verder aangescherpt. Subaru meldt matzwarte 19 inch velgen en 18 inch remschijven van Brembo. Ook kun je als liefhebber een herzien front verwachten, met o.a. nieuwe LED-koplampen en C-vormige dagijverlichting. Daarnaast zijn de luchtinlaten verder vergroot.

Tevens zijn er binnenin een aantal zaken verfijnd. Het centrale display is voortaan 5,9 inch groot, en we vinden meer interieurelementen in zwart pianolak. Recaro-sportstoelen zijn altijd aanwezig.

WRX STI verder aangepast

Het blijft niet bij uiterlijke aanpassingen. Ook op technisch vlak is er het een en ander veranderd. Denk aan een onderstel met vóór en achter nieuwe dempers en veren. De stabilisatorstang is iets verkleind: de diameter bedraagt 19 mm (voorheen 20 mm).

Zoals gezegd debuteert de gelimiteerde uitvoering van de Subaru WRX STI op Autosalon Brussel. Meer details verwachten we volgende week.

Categorieën