Toyota Prius Dark Edition 2016

De Toyota Prius is nu ook leverbaar als Dark Edition en White Edition. Beide versies zijn gebaseerd op de Dynamic-uitvoering, de prijs bedraagt € 32.990,-. Degene die deze auto gebruikt voor de zaak, profiteert van 21% bijtelling.

Standaarduitrusting

De Prius met Dynamic-uitrusting, is standaard voorzien van o.a. een automatisch dimmende binnenspiegel, verwarmde voorstoelen, een head-up display en Smart Entry met automatische deurontgrendeling. Hierbij is ook Toyota Safety Sense standaard aanwezig, dat uit diverse veiligheidssystemen bestaat.

Prius Dark Edition

De Toyota Prius Dark Edition voegt aan de eerdergenoemde uitrusting een middenconsole, schakelpaneel en velgen in de kleur zwart aan toe. Ook privacy glass achter, metallic lak, verlichte instaplijsten en zwarte stoelbekleding maken deel uit van de Prius Dark Edition. Al deze extra’s zijn tijdelijk verkrijgbaar voor € 995,-.

Prius White Edition

Voor het White Edition-pakket geldt eveneens een tijdelijke aanschafprijs van € 995,-. Bij deze editie zijn de middenconsole en het schakelpaneel wit van kleur. Privacy glass achter, verlichte instaplijsten, Cool Gray-stoelbekleding en parelmoer lak maken de uitvoering compleet.

Categorieën