Toyota Yaris Orange Sport 2016

Toyota komt met een gelimiteerde uitvoering van de Yaris op de proppen: de Yaris Orange Sport. Deze speciale uitvoering is rijk uitgerust en is leverbaar met vijf jaar lang 21% bijtelling. De prijzen beginnen bij € 18.940,- voor de Yaris Orange Sport met 1.3 liter benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak.

Gebaseerd op Yaris Aspiration

De gelimiteerde Toyota Yaris Orange Sport is direct herkenbaar aan de opvallende lakkleur Orange Twist Metallic en zwartkleurige buitenspiegelkappen en C-stijlen. Toyota baseert de Yaris Orange Sport op de standaard rijk uitgeruste Yaris Aspiration, maar voorziet het model nog van enkele extra’s, zoals mistlampen vóór, privacy glass achter, een dakspoiler en een grille met honingraatstructuur.

Keuze uit twee motoren

Verder is de Yaris Orange Sport nog voorzien van o.a. climate control, Toyota Touch 2-infotainmentsysteem met Go-navigatie, elektrisch bedienbare ramen achter, zwarte stoel- en hemelbekleding, Piano Black-accenten en vloermatten met een oranje rand. De Yaris Orange Sport is alleen leverbaar als vijfdeurs-uitvoering. De versie met de 1.3 liter krachtbron heeft 15 inch lichtmetalen Selena-wielen, terwijl de 1.5 liter benzinemotor beschikt over 16 inch lichtmetalen velgen.

21% bijtelling

De prijs van de Toyota Yaris 1.3 VVT-i Orange Sport begint bij € 18.940,-. Dezelfde uitvoering, maar dan als 1.5 Hybrid met automaat, is leverbaar vanaf € 20.985,-. Leaserijders die dit jaar nog een Yaris Hybrid Orange Sport op kenteken zetten, profiteren vijf jaar lang van 21% bijtelling.

Categorieën